Biludlejning i Aalborg og Nordjylland

​Bugges Biludlejning holder til i Aalborg, hvorfra vi har udlejning af minibusser, varevogne, trailere, liftbiler og flyttebiler til hele Nordjylland. Vores kunder er private, Institutioner, store og små firmaer, håndværkere og rejsemontører. Kunderne bruger vores biler til flytninger, transportopgaver, erstatningsbiler ved nedbrud, ekstrabiler ved større opgaver eller travle perioder.

Du møder vores udlejningsbiler på vejene overalt i Europa.

Vores biludlejning er med 100 km om dagen

Vores priser på biludlejning er inklusive moms, forsikring og 100 kilometer om dagen, men eksklusive brændstof. Din selvrisiko er maksimalt 5.000 kroner, men det er muligt at tilkøbe en selvrisikoforsikring, så din selvrisiko falder til 1.500 kroner, hvis du får en skade på udlejningsbilen i lejeperioden.

Vores lejeperioder vedr. biludlejning, beregnes fra vores åbningstid på den dag, hvor bilen skal hentes, og indtil senest en halv time før vores åbningstid på den dag, hvor bilen skal afleveres. Vi er her for at modtage bilen, en halv time før åbningstid. Du må gerne stille bilen om aftenen og lægge nøglen i vores nøglebox. Når du afhenter bilen, skal du vise både dit sygesikringsbevis og dit kørekort. Det skal være gyldigt og må ikke være midlertidigt. Er du udlænding bedes du medbringe dit pas ved biludlejning.

Autohjælp inklusiv i biludlejning

Al biludlejning er inklusive et autohjælp-abonnement hos SOS International. Det er muligt at leje minibusser og varevogne med anhængertræk, spørg ved reservation af udlejningsbilen. Desuden er minibusserne inklusive vinterdæk og snekæder, hvis du skal på skiferie. Der er desuden vinterdæk på de fleste af vores biler om vinteren, enkelte biler kører på helårsdæk.

Ring til os for at reservere en udlejningsbil

Ring til Bugges Bil & Trailerudlejning på telefon 98 149 149, for at reservere en bil eller for at høre om priser på biludlejning af længere varighed. Vi giver også gerne et godt tilbud på leje af minibusser til skiferien eller en langtidsleje af en varevogn.

​✰✰✰✰✰

​​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 39 anmeldelser på ​Facebook

Åbningstider

Mandag - Fredag     07:00 - 17:00

Lørdag - Søndag      08:00 - 12:00

​Firmainfo

Bugge's Bil- & Trailerudlejning

CVR: 31578280

kontaktinfo

Telefon: 98 149 149

E-mail: info@bugges.dk